0
0

DPA 2061

Productomschrijving
Best-in-class spraakverstaanbaarheid Robuste mechanische constructie Geavanceerde zweetafstotende eigenschappen Waterbestendig met IP57-certificering Beschikbaar in meerdere kleuren en vaste connectors Snelle, veilige montage met meegeleverde clip (zwarte en witte varianten)   Vrijheid en flexibiliteit van plaatsing De 2061 vertoont een nauwkeur...
  • Best-in-class spraakverstaanbaarheid
  • Robuste mechanische constructie
  • Geavanceerde zweetafstotende eigenschappen
  • Waterbestendig met IP57-certificering
  • Beschikbaar in meerdere kleuren en vaste connectors
  • Snelle, veilige montage met meegeleverde clip (zwarte en witte varianten)

 

Vrijheid en flexibiliteit van plaatsing

De 2061 vertoont een nauwkeurig omnidirectioneel patroon en hoeft daarom niet direct op de geluidsbron gericht te zijn om een kwaliteitsopname te bereiken. Dit biedt geluidsontwerpers de vrijheid om ideaal geluid vast te leggen, ongeacht de positie van de microfoon op een onderwerp.

Ontworpen als een veelzijdige microfoon voor het vastleggen van de menselijke stem, blijft de 2061 neutraal ten opzichte van de plaatsing, waardoor ingenieurs de respons via EQ kunnen vormgeven. Of je de microfoon nu op de borst, het voorhoofd of de wang van een performer monteert, je zult een natuurlijke stem vastleggen en eenvoudig de EQ kunnen aanpassen naar het gewenste geluid.

De 2061 Miniatuur Omnidirectionele Microfoon legt natuurlijk en levensecht geluid vast. Het is ontworpen om de menselijke stem nauwkeurig vast te leggen, met een hoog niveau van trouw en verstaanbaarheid en minimale kleuring. Naast de geweldige spraakverstaanbaarheid heeft de 2061 een duurzame mechanische constructie met goede zweetafstotende en waterbestendige eigenschappen.

Productspecificaties

Artikelnummer
DPACor20619976
SKU
2061-OL-C-B03-Acc

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

DPA 2061
DPA2061

Omnidirectional Miniature Microphone

€360,00 Excl. btw
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »