0
0

Bubblebee BBI-MF-4098-BK

Bubblebee Bubblebee BBI-MF-4098-BK
Productomschrijving
THE MICROPHONE FOAM VOOR DPA 4098 ZEG Vaarwel TEGEN STEM-PLOSIEVEN EN LICHTE WINDRUIS MET ONS HOOGDICHT, AKOESTISCH TRANSPARANT MICROFOONSCHUIM, SPECIAAL ONTWORPEN VOOR DE DPA 4098 ZWANENHALSMICROFOON Zorgvuldig ontworpen met prestatie en design in gedachten, biedt The Microphone Foam voor DPA 4098 uitstekende bescherming tegen stem-plosieve...

THE MICROPHONE FOAM VOOR DPA 4098

ZEG Vaarwel TEGEN STEM-PLOSIEVEN EN LICHTE WINDRUIS MET ONS HOOGDICHT, AKOESTISCH TRANSPARANT MICROFOONSCHUIM, SPECIAAL ONTWORPEN VOOR DE DPA 4098 ZWANENHALSMICROFOON

Zorgvuldig ontworpen met prestatie en design in gedachten, biedt The Microphone Foam voor DPA 4098 uitstekende bescherming tegen stem-plosieven en lichte windstoten, terwijl het een zeer hoog niveau van akoestische transparantie behoudt voor je DPA 4098 podiummicrofoon.

KENMERKEN

  • Premium Materialen: Ontworpen met prestatie en duurzaamheid in gedachten.
  • Veilige Bevestiging: Duurzame rubberen bevestiging zorgt voor een stevige pasvorm.
  • Slank profiel: Discreet ontwerp, verkrijgbaar in zwart en wit, dat naadloos bij je microfoon past.
  • Ontworpen in Denemarken door geluidliefhebbers, voor geluidliefhebbers.

PERFECTE PASVORM

Speciaal ontworpen voor de DPA 4098, past The Microphone Foam perfect over de microfoon, terwijl de duurzame rubberen bevestiging het stevig op zijn plaats houdt. Het is ontworpen om de microfooncapsule strategisch te beschermen en zo de gevoelige onderdelen van het opneempatroon van de microfoon te beschermen.

PREMIUM MATERIALEN DIE ERTOE DOEN

Gemaakt van hoogwaardig, lichtgewicht open-celschuim, vermindert of elimineert deze windkap effectief ongewenste stem-plosieven en lichte windruis. Tegelijkertijd behoudt het de natuurlijke frequentierespons van de DPA 4098, wat zorgt voor een onberispelijke geluidskwaliteit.

ONTWORPEN MET DETAIL

The Microphone Foam is ontworpen met een slank, onopvallend profiel dat het publiek in staat stelt zich te concentreren op de audio. Verkrijgbaar in zowel zwart als wit, het past naadloos bij je microfoon.

Of je nu geluid opneemt voor een toespraak, conferentie, live optreden, kerk of gebedshuis, The Microphone Foam voor DPA 4098 is een essentieel microfoonaccessoire voor elke audioprofessional of artiest.

Artikelcodes:

  • BBI-MF-4098-BK
  • BBI-MF-4098-WH

Productspecificaties

Artikelnummer
BUBMicBBI-10047
SKU
BBI-MF-4098-BK
EAN
720665052021

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Bubblebee BBI-MF-4098-BK
BubblebeeBBI-MF-4098-BK

The Microphone Foam voor DPA 4098, Zwart

€24,00 Excl. btw
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »